Meat Food
Workshops
Begin je al te watertanden van de gedachte aan al dat heerlijke eten? Voor ervaren en onervaren BBQ’ers delen wij graag onze kennis in ver(s)makelijke workshops. Deze verzorgen wij bij je thuis vanaf 10 personen of bij onze eigen locatie. Tijdens deze workshop leer je van kop tot staart hoe je een prachtig gerecht bereidt. Neem bijvoorbeeld de keuze voor het vleesdeel dat je wilt bereiden, hoe je dit het beste kunt klaarmaken en welke bijgerechten hierbij passen. Zo zorgen we samen voor de welverdiende waardering van de bereide gerechten. En eerlijk is eerlijk; jij als levensgenieter verdient die waardering ook, toch?
Verder leren we je onder andere:
– Hoe te werken met o.a. Kamado BBQ, Vuurschaal of Dutch-Oven!!
– Keuze maken van ras en vleesdeel
– Menu’s samenstellen
– Bereidingsstappen plannen
– Diverse technieken mbt voorbereiding ( o.a. snij-technieken, knopen van rollades, marineren) en tijdens menu bereiden ( o.a. braden, grillen, bakken)
– Sauzen, rubs, marinades maken.
– Digitale Recepten om daarna thuis ook nog eens lekker aan de slag te gaan.
Of het nu low and slow of hot and fast is, zomer of winter, ontbijt, lunch of diner: BBQ kan altijd. We garanderen je dat je versteld zult staan. Benieuwd hoe? Neem contact op via ons contactformulier of stuur een email. Dan slepen we samen de beste gerechten uit het vuur.
Aanmelden
Wil je een workshop bij je thuis, dan kunnen we deze verzorgen vanaf 10 personen. Meldt je aan via het onderstaande formulier of stuur een mail naar info@meatfood.nl. Dan helpen we je graag verder. Sinds het najaar van 2022 kun je ook deelnemen op onze workshop locatie in Deurne. Op onze workshop locatie kunnen we vanaf 10 personen tot maximaal 18 personen per keer laten deelnemen. Kosten van onze workshop is € 89,95 per persoon incl. btw. Duur is ongeveer 4 uur.